Anunturi de vanzare-imobiliare alba iulia,apartament,casa si gradina

Seminte Passiflora de vanzare

  • Seminte Passiflora de vanzare
  • Seminte Passiflora de vanzare
  • Seminte Passiflora de vanzare
  • Seminte Passiflora de vanzare

Verifica cu vanzatorul


Timisoara, Timis, Romania

Casa si Gradina

Ianuarie 16, 2017 la 2:37 am


Descriere

Semintele se aduc pe comanda,in perioada februarie-martie.
Pretul si soiul este afisat la fiecare sortiment in parte.
Pot fi contactata pe adresa de e-mail cami_alex_flori@yahoo.com sau
la nr. de telefon 0737 353 056 (nu primesc comenzi telefonic, pot oferi doar informatii).
Coletele se expediaza in zilele de luni, marti si miercuri cu Posta,pentru a ajunge in aceeasi saptamana la destinatie;cu Fun Courier se pot livra de luni pana joi, din aceleasi motive.
Se poate plati in avans,in cont sau ramburs.
Deoarece de-a lungul activitatii desfasurate pot aparea si cateva probleme "administrative" , va rog sa cititi cele cateva reguli-rugaminti de mai jos.
*** va rog sa trimiteti toate comenzile pe mesaj privat impreuna cu datele de livrare si un numar de contact.Ar fi indicat sa specificati si daca doriti livrarea coletului cu Posta sau Fun Courier.
***va rog sa aveti rabdare pana verific disponibilitatea plantelor , pentru ca fiind vorba de plante unele este posibil sa nu fie viabile , chiar daca ele sunt pe stoc.
***daca primiti un colet si suma de rambursat este prea mare sau nu trebuia achitata, va rog sa ridicati coletul , urmand ca sa rezolvam greseala ulterior .
*** persoanele, care din anumite motive nu pot ridica coletul sunt rugate sa il refuze imediat la posta si in cazul in care mai doresc sa cumpere plante pe viitor v-or trebui sa achite taxele tur retur pentru coletul returnat .
In speranta unei cat mai bune si indelungate colaborari sper sa reusesc sa imbunatatesc in acest fel relatia dintre noi .
Planta de floarea pasiunii (Passiflora) apartine genului Passiflora, ce contine aproximativ 400 de specii de plante.
Passiflora este o planta de sera calda si umeda, solicitand temperaturi de 18-20 de grade celsius si o umiditate relativa a aerului de 70-80% pentru crestere si inflorire. Tolereaza insa destul de bine si aerul mai uscat. Are nevoie de multa lumina. Suporta soarela direct, dar nu si in dupa-amiezile toride de vara, cand isi poate pierde turgescenta (starea de hidratare). Necesita substraturi fertile, usoare, bine drenate, mentinute permanent umede in timpul sezonului cald. Iarna, plantele de Floarea pasiunii se trec intr-o perioada de repaus relativ, mentinandu-se in spatii mai racoroase, cu temperatura de 5-10 grade Celsius, luminoase si udandu-se rar, doar atat cat sa nu se usuce substratul.
Passiflora-Floarea pasiunii se inmulteste foarte usor prin butasi de fragmente de lastari, primavara. Acestia su pun la inradacinat in substrat de turba amestecata cu perlit. Am avut insa rezultate foarte bune cu butasi de Passiflora inradacinati intr-un vas cu apa de la robinet. Conditiile ideale pentru inradacinare sunt: 20-22 de grade Celsius, 85-90% umiditate atmosferica, semiumbra. Prin semiumbra a nu se intelege umbra totala. Planta are nevoie totusi de lumina, pentru a desfasura fotosinteza si a produce substante organice, pe care le va aloca producerii de radacini. Inmultirea la Floarea pasiunii se poate realiza si iarna, in casa, daca se asigura conditiile de mai sus. Inmultirea la Floarea pasiunii se mai poarte realiza si prin marcotaj serpuitor, prin ingroparea lastarilor in ghivece cu pamant asezate in jurul plantei mama, in zonele unde se doreste inradacinarea. De asemenea, se mai practica si inmultirea prin seminte, mai ales in lucrarile de ameliorare, pentru obtinerea de soiuri noi.

Locaţie